
המצרכים (3 מנות):לקלתית
למילוי
לזיגוג
אופן ההכנה:1מחממים את תנור האפייה לחום של 180 מעלות. 2לקלתית (תחתית הבצק): מערבבים במיקסר את החמאה עם הסוכר והקמח לקבלת בצק אחיד, ניתן להוסיף עד 3 כפות מים לאיחוד הבצק. 3מעבירים את הבצק למשטח עבודה יוצרים ממנו מעין דיסקית שטוחה, עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות רבע שעה. 4בינתיים מכינים את המילוי: מקציפים במיקסר את הביצים עם הסוכר לתערובת תפוחה ובהירה בצבע לימון חיוור, מוסיפים את הגבינה, החמאה וגרידת הלימון ומערבבים לקבלת בלילה אחידה. 5מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לגודל תבנית פאי בקוטר 24. מעבירים את הבצק המרודד לתבנית, מהדקים לשוליים ונפטרים מעודפים, אם יש. מעבירים את בלילת המילוי אל התבנית ומחליקים בעזרת כף. 6אופים את הפאי בתנור החם במשך 45 דקות. מוציאים ומצננים. 7מחממים בסיר קטן או במיקרוגל את הברנדי עם ריבת המשמש. מערבבים לקבלת נוזל חלק. מורחים את הזיגוג על פני הפאי. מגישים בטמפרטורת החדר או מעט חמים עם פירות העונה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |