
גרבדלקס עם רוטב שמנתפילה סלמון כבוש, מוגש עם רוטב מיוחד של שמנת חמוצה, חרדל, שמיר, לימון וחזרתמיכל אנסקי|מאסטר שף| פורסם02/05/1312:15 ![]() צילום: עדי עובדיה, מאסטר שף |
המצרכים :לדג:
לרוטב השמנת:
אופן ההכנה:1קוצצים את השמיר. 2מערבבים בקערה את הסוכר והמלח. 3מניחים ניילון נצמד על תבנית או צלחת, ומפזרים עליו שכבה יפה מתערובת הסוכר והמלח ואת התבלינים (שומר, אניס, כוסברה ופלפל אנגלי). 4מניחים את הסלמון על הניילון הנצמד ומפזרים עליו את השמיר והסלק המגורד. מפזרים את שארית תערובת הסוכר והמלח מעל הדג. 5סוגרים את הניילון הנצמד מעל הדג ומניחים עליו משקולת או חפץ כבד. מניחים במקרר למשך הלילה. 6למחרת מסירים את הניילון ושוטפים את הדג במים קרים. מייבשים את הדג היטב במגבת. 7להגשה: פורסים את הדג לאורכו לפרוסות דקיקות, לכיוון הזנב. 8מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 9מגישים את הדג עם הרוטב לצד לחם שאור או כל לחם שחור אחר. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |