אוכל
אוכל

פסטה של שני סוגי עגבניות

מנת פסטה פשוט טעימה, עם שני סוגי עגבניות וגבינת מוצרלה, שילדים אוהבים לבשל וגם לאכול

|mako אוכל| פורסם18:25
פסטה של 3 סוגי עגבניות (צילום: איליה מלניקוב, mako אוכל)
צילום: איליה מלניקוב, mako אוכל
Rating:3.510reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • 1/2 חבילה פסטה שאתם אוהבים, מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 5 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1/4 כוס עגבניות שרי, חצויות
  • 10 עגבניות שרי צהובות, חצויות
  • 1 כפית עלי תימין
  • 10 עלי ריחן (בזיליקום), חתוכים לרצועות
  • מלח
  • 15 עיגולי מיני מוצרלה

אופן ההכנה:

1מחממים שמן זית ומטגנים את פרוסות השום.

2מוסיפים את העגבניות ומקפיצים כ-3 דקות.

3מוסיפים את התימין והריחן.

4מתבלים במלח ומוסיפים את הפסטה.

5מעבירים לקערת הגשה ומסדרים מעל את כדורי הגבינה.

* הצעת הגשה: מגישים עם טוסטונים שבורים מלמעלה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il