
פסטה של שני סוגי עגבניותמנת פסטה פשוט טעימה, עם שני סוגי עגבניות וגבינת מוצרלה, שילדים אוהבים לבשל וגם לאכול![]() צילום: איליה מלניקוב, mako אוכל |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים שמן זית ומטגנים את פרוסות השום. 2מוסיפים את העגבניות ומקפיצים כ-3 דקות. 3מוסיפים את התימין והריחן. 4מתבלים במלח ומוסיפים את הפסטה. 5מעבירים לקערת הגשה ומסדרים מעל את כדורי הגבינה. * הצעת הגשה: מגישים עם טוסטונים שבורים מלמעלה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |