
עוגת גבינה ברולהשילוב של עוגת גבינה וקרם ברולה, עם תחתית עוגיות פריכה וציפוי מקורמל ופריך![]() צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 170 מעלות. 2טוחנים את העוגיות יחד עם החמאה המומסת, ומהדקים היטב לתחתית ולשולי התבנית. מכניסים למקרר ללפחות 20 דקות, מוציאים ואופים 10 דקות. מצננים. 3טורפים יחד (במערבל, או ביד) גבינה, סוכר, גרידת תפוז, תמצית וניל, ביצים וחלב מרוכז, עד שמתקבלת תערובת אחידה. 4יוצקים את הבלילה לקלתית האפוייה, ואופים עוד 20 דקות, או עד שהמרכז מתחיל להתייצב, אך נשאר מעט רוטט. 5מצננים במקרר 3 שעות לפחות או למשך הלילה. 6מכינים את ציפוי הקרמל: מפזרים באופן שווה את סוכר הדמררה מעל פני העוגה. אם יש לכם ברנר (מבער) - שורפים בעזרתו את פני העוגה עד שהסוכר הופך לקרמל. אם אין ברנר - מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות על תוכנית גריל, ומניחים על הרשת העליונה ביותר. אופים 3 דקות, או עד שהסוכר מתקרמל. בזמן הזה, לא עוזבים את התנור, כי הסוכר עלול להישרף. מאחסנים בקירור. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |