
פטריות פורטובלו ממולאות בגבינותמנת פתיחה מושלמת לשבועות, ובכלל לחיים: פטריות פורטובלו בשרניות ממולאות במיקס גבינות (פטה, בולגרית, פרמזן, שמנת) ותיבול מדויק של תימין, פטרוזיליה ושום. ההנאה מובטחת![]() צילום: אמיר מנחם |
המצרכים :
למלית:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל מרכיבי המילוי מלבד הפרמזן, עד שמקבלים תערובת אחידה. 2תולשים את הרגליים של הפטריות ומתבלים את הפטריות השלמות במעט מלח מבפנים. 3יוצרים קציצות מתערובת הגבינות ומכניסים לפטריות. מפזרים מעל כל פטרייה מעט מגבינת הפרמזן המגוררת ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4אופים בחום של 200 מעלות כ-10 דקות, עד שהגבינה נמסה והפטריות מזהיבות מלמעלה. _OBJ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |