
עוגת תפוחים פרווה רכה ועסיסיתלא משנה כמה עוגות תפוחים יש לכם בארסנל, תשקלו להוסיף גם את זאת של עדיקוש. היא קלה להכנה ברמה של בדיחה, ריחנית ומגרה בשיגעון, רכה שבא לישון איתה, טעימה ממש ואפילו פרווה![]() צילום: עדי קלינגהופר |
המצרכים :לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות, סטטי. 2קולפים את התפוחים וחותכים לקוביות קטנטנות. 3מערבבים את התפוחים עם הקינמון בקערה. 4בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר לבן, סוכר חום כהה ושמן. 5מוסיפים קמח, שקדים טחונים, אבקת סודה לשתייה ואבקת אפייה ומערבבים היטב. 6מוסיפים את התפוחים ומערבבים רק עד איחוד. 7משמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה. מעבירים פנימה את הבלילה ואופים 30-40 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. 8מצננים קלות ומפזרים אבקת סוכר. ** אפשר לאפות את העוגה בתבנית מלבנית בינונית. והניחוחות, מי יציל אותנו מהניחוחות?|צילום: עדי קלינגהופרבתיאבון! תגיות:תפוחים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |