אוכל
אוכל

תפוח מסוכר על מקל

כל מי שהיה פעם ילד יתרגש מהממתק הזה: תפוח משופד, מצופה בקרמל אדום כדם. רופאי השיניים יימחו, התזונאים יטיחו ראשיהם בקיר, אבל אנחנו - שום דבר לא יעצור אותנו מליהנות שוב מהממתק הכי אהוב של ילדותנו

|שוגר דדיז| פורסם07:34
Rating:4.6332reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (12 מנות):

  • 12 תפוחים ירוקים (או כל סוג אחר)
  • 200 גרם גלוקוזה (להשיג בחנויות המתמחות)
  • 400 גרם סוכר
  • 600 מ”ל מים
  • 2-3 טיפות צבע מאכל אדום

אופן ההכנה:

מתכונים לראש השנה

1מחממים בסיר את הגלוקוזה, הסוכר והמים ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה, עד שהתערובת נעשית זהובה.

2מורידים מהאש ומוסיפים צבע מאכל. מערבבים היטב.

3משפדים את התפוחים על שיפוד עבה, וטובלים בסיר עד שהם מצופים יפה מכל הכיוונים. מניחים על נייר אפייה עד שהסוכרייה שעל התפוח מתקשה (זה לוקח כ-10 דקות).

* אם נשארים עודפי קרמל אפשר להכין מהם סוכריות על מקל.

כל הסרטונים המלאים מחכים לכם בערוץ "שוגר דדיז" ביוטיוב

גם אתם אבות מבשלים? הצטרפו לקבוצת שוגר דדיז, ושלחו לנומתכונים, תמונות וסרטונים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il