אוכל
אוכל

עוגת דבש ותפוחים

מתכון פשוט להכנה לחג

|רשת אספרסו בר| פורסם14:06
עוגת דבש תפוחים של אספרסו בר (צילום: רשת אספרסו בר)
צילום: רשת אספרסו בר
Rating:3.834reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 3 ביצים מופרדות לחלמון וחלבון

  • 150 גרם סוכר
  • 240 גרם דבש
  • 150 גרם תמצית תה או קפה – פושר
  • 150 גרם שמן
  • 330 גרם קמח
  • 5 גרם קינמון
  • 3 גרם ציפורן או זנגביל טחון
  • 5 גרם סודה לשתיה
  • 3 גרם אבקת אפייה
  • 2 יח תפוח עץ גרנד סמית' חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-175 מעלות. בעזרת מטרפה מערבבים בקערה את החלמונים, הסוכר (50 גרם), הדבש, תמצית התה והשמן, עד ליצירת מסה אחידה.

2מחברים יחד את הקמח, הקינמון , הציפורן , הסודה לשתייה ואבקת האפייה ומערבים לתוך שאר המסה.

3מקציפים את הסוכר הנותר (100 גרם) והחלבונים ומקפלים לתוך שאר החומרים.

4מוסיפים פנימה את התפוחים ומקפלים בעדינות.

5מוזגים לתוך התבנית ואופים בחום של 175 מעלות כחצי שעה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il