
אוזני המן פריכות במילוי פרגמתכון לאוזני המן במילוי מסורתי. קיימת גם גרסת פרווה צריך רק להחליף את החלב במים ואת החמאה במרגרינה![]() צילום: ChameleonsEye, ShutterStock |
המצרכים (30 מנות):לבצק:
למלית:
לפיזור בסוף:
אופן ההכנה:1הבצק: לשים את כל החומרים לבצק אחיד וחלק. משהים במקרר כשעה. 2המלית: מחממים בסיר תוך כדי בחישה חלב, חמאה וסוכר. מוסיפים פרג ומבשלים על אש נמוכה עד שכל הנוזל נספג. 3מוסיפים דבש, ממרח תמרים, אגוזי מלך ותמצית וניל. מערבבים היטב ומצננים. 4מרדדים את הבצק על משטח עבודה מקומח לעלה בעובי 3 מ"מ. קורצים עיגולים בכוס. 5מניחים במרכז כל עיגול 2-1 כפות מהמלית וסוגרים לצורת משולש. מהדקים היטב את הקצוות בצביטות. 6מסדרים בתבנית משומנת ברווחים ואופים 25-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |