
קינוחים אישיים של קוקוס ונוגט בציפוי שוקולדאתם עמוק בחול המועד אבל נגמרו לכם הרעיונות לקינוחים כשל"פים? קבלו קינוח שהוא גם מרשים, גם טעים וגם מתאים בול למימונה שמעבר לפינה - כיפות קוקוס ושקדים ממולאות בנוגט ומצופות בשוקולדאינס שילת ינאי|mako אוכל| פורסם16/04/1408:58 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (12 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר רחב מניחים את הסוכר, המרגרינה, קרם הקוקוס והווניל, ומחממים עד להמסה של הסוכר. מסירים מהאש ומוסיפים את הקוקוס והשקדים הטחונים. מערבבים היטב עד שמתקבלת מסה רכה אך לא רטובה. במקרה הצורך ניתן להוסיף עוד 3 כפות קוקוס טחון. 2משמנים בעזרת ספריי שמן תבנית שקעים של 12 יחידות או תבנית של שקעים קטנים של 24 יחידות, ממלאים כל שקע עד מחצית גובהו בתערובת הקוקוס, מניחים במרכז כל שקע חצי כפית או רבע כפית (תלוי בגודל התבנית) של ממרח נוגט ומעבירים למקפיא ל-15 דקות. 3מוציאים מהמקפיא וממלאים את שאר השקע בקוקוס, מעבירים בחזרה למקפיא לכחצי שעה. 4ממיסים את השוקולד המריר ומערבבים עם השמן. מצפים את החטיפים בשוקולד ומאחסנים בקופסא אטומה במקרר. >> בשבוע שעבר הכנו פאי גבינה כשר לפסח >> בקרו בבלוג של אינס שילת -תיק אוכל ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |