
מאפינס פטל ללא גלוטןלא כל מה שכשל"פ הוא גם נטול גלוטן, כך שהעובדה שמתכון כשר לפסח עדיין לא הופכת אותו מתאים לרגישים לגלוטן. המאפינס הנהדרים האלה הם גם וגם - אז תכינו עכשיו, ושמרו את המתכון לטובת הצליאקים שבסביבתכם![]() צילום: מירי צדוק, עוגה לשבת |
המצרכים :ל-12 מאפינס:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבבים בקערה את השמן, הביצים, תמצית הווניל וקליפת הלימון. 2בקערה שנייה מערבבים שקדים טחונים, אבקת אפייה, קמח תפוח אדמה, קוקוס טחון ואבקת סוכר. 3מאחדים את שתי התערובות לקבלת עיסה אחידה, מוסיפים את הפטל הקפוא ומערבבים מעט. 4מעבירים את התערובת לתבנית מאפינס עם מאנז'טים. ממלאים כמעט עד הסוף ודואגים שבכל מאפין יהיה פטל אחד לפחות. 5אופים 30 דקות. מצננים ומפזרים אבקת סוכר, אם רוצים. ** אפשר להחליף את הפטל באוכמניות קפואות. המתכון המקורי ועוד מתכונים באינסטגרם עוגה לשבת בתיאבון! תגיות:מאפינס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |