אוכל
אוכל טוב
אוכל טוב
18.12.19

8 מתכונים ללביבות אפויות

דיסקיות תפוחי אדמה, לביבות ירק, לביבות בטטה ועוד מתכונים ברוח החג, מינוס השמן

צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב
דיסקיות תפוחי אדמה אפויות - על התבנית
צילום: אסתי רותם, אוכל טוב

נתחיל בקלאסיקה. לביבות תפוחי אדמה עם קצת בצל, שוםף מלח ופלפל שטעימות וממכרות כמו צ'יפס. למתכון: צ'יפס "שטוחים" אפוי

לביבות בטטה אפויות
צילום: טליה הדר | EshetStyle

כתום זה הצהוב החדש, ובלביבות הבטטה האלה יש תיבול מיוחד שהופך אותן לכאלה מיוחדות. למתכון: לביבות בטטה אפויות עם טוויסט

לביבות עדשים וכרובית
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

בלי להתפשר על טעם, אתם מרוויחים כאן קציצוניות מפוצצות בערכים תזונתיים. למתכון: לביבות עדשים וכרובית אפויות

לביבות קישואים אפויות
צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

כל לביבה כזאת שווה 40 קלוריות בלבד. עוד לא השתכנעתם? נסו להכין אותה עם ארטישוק ירושלמי. למתכון: לביבות אפויות עם קישואים וירקות

לביבות תפוחי אדמה אפויות
צילום: אסתי רותם, אוכל טוב

אנחנו קוראים להן "הטריק לדחוף לילדים פחמימה, חלבון וירק לילד בביס אחד", אבל תאמינו לנו שהן טובות לא רק לילדים. למתכון: לביבות תפוחי אדמה אפויות

לביבות ירק אפויות ב-3 צבעים
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב

שלושה טעמים ושלושה צבעים צבעים, רק תבחרו אם להשתמש בסלק, קישוא או בטטה. למתכון: לביבות ירק אפויות ב-3 צבעים

לביבות קינואה
צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב

הנה משהו שהוא בין קציצה ללביבה, עם ציפוי קריספי וטונות של בריאות. וכן, זה גם טעים. לאללה. למתכון: לביבות אפויות

לביבות קלאסיות אפויות
צילום: ChameleonsEye, shutterstock

נסיים עם לביבות תפוחי אדמה קלאסיות, שבמקום לטגן אופים, והטעם יוצא כמעט זהה לחלוטין. למתכון: לביבות תפוחי אדמה אפויות

תגיות: לביבות בטטה  
תגובות סגור
...טוען
מקרא: = תגובה ללא תוכן   = תגובה עם תוכן