פילה אמנון בעטיפת תפוח אדמהמתכון עם טאץ' ישראלי וכיפי שהופך כל ביס לחוויה לא שיגרתית מהנה![]() צילום: שי שרף, גורמה בפיתה |
המצרכים (4 מנות):לדג
לרוטב
כלים
אופן ההכנה:אופן הכנת הדג:1מגוררים דק את תפוחי האדמה לתוך קערה. 2. ממליחים ומפלפלים את פילה הדגים, טובלים בקמח, בחלבון ובתפוח האדמה. 3. מטגנים במחבת עם מעט שמן שחומם מראש עד להשחמה משני הצדדים.אופן הכנת רוטב מיונז:1. מערבבים בקערה את המלפפונים החמוצים, הבצל ,השום והמיונז. 2. מוסיפים את הלימון, ממליחים ומפלפלים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |