אוכל
אוכל

מרק עוף וקניידלך

אין כמו קניידלך טוב בארוחה משפחתית, ותאמינו לנו שאלו מעולים! בואו ללמוד מהמומחים איך עושים את זה נכון

|7 מנות ל-7 ימים| פורסם03:10
מרק עוף
Rating:4.239reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (15 מנות):

לציר עוף

  • 1/2 ק"ג כנפיים עוף

  • גרון הודו
  • 1 כנף הודו
  • 2 גרונות עוף
  • עצם בקר
  • ראש סלרי חתוך לחתיכות גדולות
  • ראש פטרוזיליה חתוך לרצועות
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות עבות
  • בצל גדול חתוך לרבעים
  • גרגירי פלפל שחור
  • מלח
  • 3 ליטר מים

לקניידלך

  • 3 ליטר ציר עוף

  • קמח מצה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמן
  • 1/4 כוס מים
  • כפית שטוחה מלח
  • כפית אבקת מרק
  • כפית סודה לשתייה

אופן ההכנה:

אופן הכנת ציר העוף:

1מנקים את העוף ומכניסים את כל הרכיבים לתוך סיר עם המים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים בבעבוע עדין כ- 3 שעות (3/4 שעה בסיר לחץ).

2מסננים את הנוזלים במסננת דקה והציר מוכן.

אופן הכנת הקניידלך:

1מקציפים במיקסר את הביצים, מוסיפים את השמן, מים, מלח, אבקת מרק, סודה לשתייה ומקציפים עוד דקה.

2מוסיפים קמח מצה עד להיווצרות עיסה ומכניסים למקפיא למספר דקות.

3מרתיחים את מרק העוף.

4יוצרים קציצות ומחליקים למרק הרותח.

5מבשלים בבעבוע עדין כרבע שעה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לפסח

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il