קציצות פרסה (כרישה) ברוטב טחינה ירוקהקציצות נפלאות לחג הפסח, מבית אינה קראבצקי שיגרמו לכוווולם לבקש את המתכון![]() |
המצרכים (25 מנות):
לטחינה
כלים
אופן ההכנה:אופן ההכנה: 1מבשלים את הכרישה בסיר עם מים ומעט מלח עד לריכוך, בערך כשעה. 2מעבירים לקערה את הכרישה וסוחטים היטב את הנוזלים מהכרישה. 3מוסיפים לכרישה את הבשר הטחון, פרורי המצה, אגוז המוסקט ומעט מלח ופלפל, מערבבים היטב ויוצרים קציצות שטוחות. 4מטגנים בשכבת שמן יפה עד להזהבה משני הצדדים. 5סופגים את השמן מהקציצות ומעבירים לצלחת. 6להגשה: מסדרים את הקציצות בצלחת ובוזקים מעט טחינה מעל. הכנת הטחינה: 1טוחנים ומערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון ומעבירים לקערה שקופה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |