עוף עם שקדים וסלט חסהעוף פריך עם ציפוי שקדים ויין לבן, שהופך אותו לשחום מתקתק. יחד עם סלט החסה המרענן, קיבלתם ארוחה מושלמתאיציק הראל|7 מנות ל-7 ימים| פורסם04/06/1208:33 ![]() צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים |
המצרכים (4 מנות):
לסלט
לרוטב
אופן ההכנה:אופן ההכנה: 1מבשלים את העוף במים עד לעשייה חלקית למשך חצי שעה. מוציאים את העוף ושומרים על הנוזלים. 2מטגנים את השקדים בסיר עד שמקבלים צבע חום. 3מוציאים את השקדים ומרסקים אותם במעבד מזון. 4בסיר שבו טוגנו השקדים שמים מעט שמן, יין לבן, ציר מהעוף שבושל, מים, מלח, פלפל. שחור ושקדים קלויים ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים. אופן הכנת הסלט והרוטב: 1חותכים את הירקות ומניחים בקערה. 2מערבבים את רכיבים הרוטב לכדי בלילה ומוסיפים לסלט. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |