אוכל
אוכל

סלט פסטה חם עם כבדי עוף ואורוגולה

אינה קראבצקי משדרגת לכם את הסלט למשהו הרבה יותר מעניין ועשיר בטעמים

|7 מנות ל-7 ימים| פורסם16:35
סלט פסטה חם עם כבדי עוף (צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים)
צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים
Rating:411reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (10 מנות):

רכיבים להכנת הסלט

  • 1/2 ק"ג כבדי עוף מתובלים במעט שמן זית ופלפל שחור

  • 2 בצלים פרוסים דק
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 2 כוסות פסטה פנה מוכנה
  • 1/4כוס פיסטוקים קלויים חתוכים גס
  • 400 גרם אורוגולה/רוקט חתוך גס
  • 1/2 כוס עלי כוסברה קצוץ
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס

רכיבים להכנת הרוטב

  • כף חרדל

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מיונז
  • מיץ מ-1/2 לימון

אופן ההכנה:

אופן הכנת הרוטב:מערבבים את כל המרכיבים יחדיו בקערה.

אופן ההכנה הסלט:1במחבת גדולה מחממים שמן זית ומקפיצים את הבצל והשום כ-2 דקות. 2. מוסיפים את הכבדים ומקפיצים עד שהם מחליפים את צבעם לסגירתם. לשים לב שהכבדים יסגרו אך לא יתייבשו. 3. מוסיפים למחבת את הפסטה, הפיסטוקים, האורוגולה, הכוסברה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים קלות. 4. מורידים מהאש, מעבירים לקערת הגשה ובוזקים מעל את הרוטב ומעט שמן זית.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il