סלט פסטה חם עם כבדי עוף ואורוגולהאינה קראבצקי משדרגת לכם את הסלט למשהו הרבה יותר מעניין ועשיר בטעמים![]() צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים |
המצרכים (10 מנות):רכיבים להכנת הסלט
רכיבים להכנת הרוטב
אופן ההכנה:אופן הכנת הרוטב:מערבבים את כל המרכיבים יחדיו בקערה. אופן ההכנה הסלט:1במחבת גדולה מחממים שמן זית ומקפיצים את הבצל והשום כ-2 דקות. 2. מוסיפים את הכבדים ומקפיצים עד שהם מחליפים את צבעם לסגירתם. לשים לב שהכבדים יסגרו אך לא יתייבשו. 3. מוסיפים למחבת את הפסטה, הפיסטוקים, האורוגולה, הכוסברה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים קלות. 4. מורידים מהאש, מעבירים לקערת הגשה ובוזקים מעל את הרוטב ומעט שמן זית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |