
כופתאות גבינה ותרדהמלפטי של מסעדת אונו שמשתתפת בשבוע האוכל של mako היא מנה נהדרת ליום גשום בו אין מה לעשות מלבד לעמוד במטבח ולנשנש את כל מה שיש ובינינו? מה רע בתרד, ריקוטה והרבה פירורי לחם שיעטפו את העסק?|מסעדת אונו| פורסם29/12/1310:25 ![]() יח``צ: מתוך instagram |
המצרכים :למלפטי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1קוצצים את הבצל, מטגנים עם מעט שמן זית עד לשקיפות ומניחים בצד עד להצטננות. 2מערבבים את שאר המרכיבים ביחד עד לקבלת עיסה אחידה. 3צרים קציצות בגודל של כדור פינג-פונג. 3אופים בתנור בחום בינוני כרבע שעה. 4לרוטב: בסיר על אש נמוכה מערבבים את כל המרכיבים וטוחנים באמצעות בלנדר ידני. 5בצלחת עמוקה יוצקים רוטב, מסדרים מעליו ארבע קציצות יפות ומניחים עלה בזיליקום מעל. המתכון באדיבות מסעדת אונו, ויצמן 2, תל אביב הכנתם? ספרו לנו איך יצא ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |