חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
+12
תכניות קשת
הכוכב הבא
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ארץ נהדרת
אתר התכנית
לפרקים המלאים
המירוץ למיליון
אתר התכנית
לפרקים המלאים
מאסטר שף
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חדשות הבוקר עם ניב רסקין
אתר התכנית
לפרקים המלאים
עובדה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
ערב טוב עם גיא פינס
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חשיפה
אתר התכנית
לפרקים המלאים
חתונה ממבט ראשון
אתר התכנית
לפרקים המלאים
המטבח המנצח VIP
אתר התכנית
לפרקים המלאים
נינג'ה ישראל 2023
אתר התכנית
לפרקים המלאים
הקומה ה-12
אתר התכנית
לפרקים המלאים
אתרי התכניות
פרקים מלאים
לוח השידורים
הרשמה לתכניות
שיתופי פעולה
בדרך לתואר
דרושים IL
ילד/ה מלווה
כולנו אחלה
לצאת מהאוטומט
מגזין XTRA
מצדיעים למילואים
נבחרת המעודדים
עור בריא זה עור יפה
תמר ישראלי ובריא
CowFree
MED12
MEDIO נדל''ן
SENSES
רוצים לזכות בפרס?
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
מפת אתר
שירונט
מה קורה בקשת
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
easy
עוד
חדשות
פלילים
סלבס
אוכל
מגזין
+12
תכניות קשת
שיתופי פעולה
tvbee
צבא וביטחון
בריאות
HIX
טלוויזיה ותרבות
תקשורת ושיווק
מוזיקה
mako היטליסט
כניסת שבת
כסף
הורים
עיצוב הבית
Fashion Forward
דיגיטל
חופש
משפט
הורוסקופ
9 חודשים
אוטו
גאווה
מפת אתר
שירונט
מה קורה בקשת
בואו לעבוד איתנו
הניוזלטרים שלנו
פרסמו אצלנו
מבזקים
פרויקטים מיוחדים
easy
המומלצים
אוכל
אוכל
מונחון
כל המתכונים
עד 10 דקות
מתכונים לשבת
מתכונים בריאים
קרן אגם
המתכונאים שלנו
עדיקוש
מתכונים לסוכות
כללי
קטגוריות
ראשי
סופלה
בלועזית: Souffle מכונה גם: תפיחה מאפה אוורירי, מתוק או מלוח. הסופלה מורכב משני חלקים: הראשון הוא בסיס הסופלה, המעניק לו את טעמו, והשני - חלבוני ביצים מוקצפים לכדי קציפה יציבה, המעניקים לסופלה את אופיו הייחודי ואחראים לתפיחה ולאווריריות. הסופלה מוגש חם מיד לאחר האפייה, משום שלאחר מכן האוויר מתחיל לצאת ממנו, והוא מצטמק. מה שמכונה לעיתים סופלה קר אינו ממש סופלה אלא גרסה שאמנם מכילה קציפת חלבונים, אך פוסחת על תהליך האפייה. במקום אפייה, התערובת של קציפת הביצים וחומרי הטעם מוקפאת מספר שעות ומוגשת קרה (השם הנכון לקינוח ממין זה הוא פרפה). הכנת הסופלה דורשת המון דיוק והקפדה: צמיגות של קציפת החלבונים, חום מדויק של התנור ועיתוי נכון של ההוצאה מהתנור קריטיים להצלחתה.