אצות נורי
אורז סושי מוכן
סלמון
ווסאבי
בצל ירוק קצוץ

1. מניחים כדור אורז על הנורי (הצד החלק כלפי מטה, המחוספס כלפי מעלה), ומפזרים אותו על כל האצה.
2. הופכים את האצה עם האורז, כך שהצד של האורז יהיה על המחצלת.
3. מניחים פס של סלמון, מורחים פס של ווסאבי, ומגלגלים תוך לחיצות קלות על המחצלת.
4. עוטפים מחצלת בניילון נצמד ומפזרים עליה בצל ירוק קצוץ. מניחים את הרול על הבצל, עוטפים אותו מחדש, ולוחצים.
5. פורסים ומגישים.

 

אין תמונה
כך מגישים את הרול ההפוך

 

גלגול למתקדמים: איך מכינים קונוס סושי?