קרם גבינת שמנת לציפוי

120 גרם גבינת שמנת עשירה
90 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1/2 כוס אבקת סוכר
1/4 פחית חלב קוקוס
מעט תמצית וניל

1. מקציפים את החמאה תוך הוספה הדרגתית של אבקת הסוכר, עד שהחמאה מתרככת והשניים מתאחדים (5-6 דקות).
2. מוסיפים לחמאה את הגבינה ולאחר מכן את חלב הקוקוס ותמצית הווניל, וטורפים היטב בעזרת מטרפה.
3. מעבירים את הקרם למקרר לשעה לפחות.
4. ניתן לצקת את הקרם מעל העוגה וניתן גם לחתוך את העוגה לרוחב, למרוח את הקרם במרכזה ואז לזלוף ממנו מעליה.

קרם שוקולד לציפוי (גנאש)

50 גרם שמנת מתוקה
75 גרם שוקולד מריר

1. מרתיחים את השמנת מעל להבה בינונית, ומיד עם הרתיחה מכבים את הלהבה.
2. מוסיפים לשמנת את השוקולד, ומערבבים עד שהוא נמס לחלוטין.
3. יוצקים את הקרם מעל העוגה (אחרי שזו הצטננה מעט).

כל מה שאתם צריכים לדעת על בחושות בסדנת תיאוריה

עוד מתכונים:
עוגת שיש עשירה
עוגת גזר