בשר הזרוע הוא למעשה שרירי הרגליים הקדמיות של הבקר. מדובר בבשר מאוד סחוסי. אבל שזה לא ירתיע אתכם, כי הסחוסים שומרים על הבשר רך ועסיסי. כל הסחוס מקבל בבישול מרקם שמזכיר ג'לטין, וגם אחרי בישול ארוך – תוכלו לסמוך על בשר הזרוע שלא יתייבש. מוצר מומלץ לחמין של שבת.

עוד בסדנה של חינאווי:

איך מיישנים בשר?

איך מאחסנים בשר?

טיפים לקניית בשר

הנתחים: אנטרקוט, שפונדרה, סטייק טיבון, צ'ך, שייטל, אסאדו, כתף בקר, אוסובוקו