מצרכים לשש מנות:
סלסלת עגבניות שרי
400 גרם גרגרי חומוס שהושרו במשך הלילה ובושלו עם 2 כפיות סודה לשתייה עד לריכוך
צרור עלי נענע חתוכים
צרור כוסברה חתוכה
שני בצלים ירוקים קצוצים (גם החלק הלבן)
קורט כמון
מלח ים אטלנטי
שמן זית
מיץ לימון סחוט טרי

אופן ההכנה:
1. חותכים את עגבניות השרי לרבעים,
2. מניחים את החומוס המבושל והמסונן בקערה, מוסיפים את עגבניות השרי ומערבבים.
3. מוסיפים את הנענע, הכוסברה והבצל הירוק ומערבבים.
4. מתבלים במלח ובכמון, יוצקים את מיץ הלימון וכמות נדיבה של שמן זית. מערבבים ומגישים.
מתכוני קטניות נוספים: 
מרק שעועית לבנה ובייקון
נזיד עדשים שחורות ביין אדום וירקות שורש