1 בצק עלים מופשר
150 גרם פטה מגורדת
150 גרם גבינה בולגרית (או אמנטל)
רוטב פסטו מוכן (לפי הטעם)
2 ביצים טרופות
עלי אורגנו טריים (לפי הטעם)

לעיטור:
50 גרם שומשום (או סומק, תימין יבש, קצח)
50 גרם מלח ים אטלנטי

1. מחממים את תנור האפייה ל- 180 מעלות.
2. פותחים את הבצק המגולגל ובעזרת סכין חדה חותכים ממנו חתיכה בגודל של שלושה רבעים מגודלה של תבנית האפייה.
3. מקמחים את צדה העליון של יריעת הבצק, הופכים אותה ומקמחים את הצד השני.
4. בעזרת מערוך מרדדים את הבצק בעדינות ותוך הקפדה שלא יידבק למשטח העבודה. לאחר שהבצק התרחב מעט הופכים אותו, מקמחים וממשיכים ברידוד עד שהוא מגיע לגודלה של התבנית.
5. בעזרת מברשת סיליקון מסירים את עודפי הקמח מעל הבצק, הופכים אותו וחוזרים על הפעולה.
6. מניחים בקערה את הגבינות, הפסטו, עלי האורגנו ואחת מהביצים הטרופות, ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה.
7. חותכים את הבצק לארבעה ריבועים שווים בגודלם (חוצים אותו לרוחבו ואז לאורכו).
8. באחת הפינות של כל ריבוע מניחים 2-3 כפות גדושות מהמלית ומשטחים אותן מעט לתוך הבצק.
9. מושחים את קצות הריבוע בביצה טרופה ומקפלים לכדי משולש, מהדקים את הקצוות ומיישרים את הבצק על ידי חיתוך הקצוות.
10. מושחים את פני הבצק בביצה טרופה, מפזרים מעל שומשום ומלח ים, מעבירים לתבנית האפייה ואופים כ-15 דקות – עד שפני המאפה מזהיבים.