בצק עלים מופשר
200 גרם ממרח שוקולד נוטלה
מעט קמח לרידוד
50 גרם סוכר חום
50 גרם אגוזי לוז חתוכים לחתיכות קטנות

1. מחממים את תנור האפייה ל-185 מעלות ומכסים את תבנית האפייה של התנור בנייר אפייה.
2. פותחים את הבצק המגולגל ובעזרת סכין חדה חותכים ממנו חתיכה בגודל של שלושה רבעים מגודלה של תבנית האפייה.
3. מקמחים את צדה העליון של יריעת הבצק, הופכים אותה ומקמחים את הצד השני.
4. חוצים את הבצק לשניים. את כל אחת מיריעות הבצק שהתקבלו מרדדים בעזרת מערוך בעדינות ותוך הקפדה שלא יידבקו למשטח העבודה. לאחר שהבצק התרחב מעט, הופכים אותו, מקמחים וממשיכים ברידוד עד שהבצק מכפיל את גודלו.
5. בעזרת מברשת סיליקון מסירים את עודפי הקמח מעל הבצק, הופכים אותו וחוזרים על הפעולה.
6. על מחצית משטחו של הבצק מושחים ממרח שוקולד. בוזקים מעל מעט אגוזים וסוכר חום.
7. מקפלים את הבצק לחצי (כך שהמחצית ללא השוקולד תכסה את המחצית עם השוקולד) ומרדדים בעדינות.
8. בוזקים מעל הבצק מעט סוכר חום וחותכים מעט את קצותיו. כעת חותכים אותו לרוחב למקלונים ברוחב של סנטימטר בערך.
9. את המקלונים מסובבים מעט (שלושה או ארבעה סיבובים) כך שיקבלו צורה של בורג.
10. מניחים את המקלונים בתבנית האפייה, זה לצד זה – אך לא קרובים מדי. מעבירים את התבנית לתנור החם ואופים 10-15 דקות עד שהם מזהיבים.