לכל אחד יש את החביתה החביבה עליו, אבל אין כמו הגרסה הקלאסית של הצרפתים. מפרידים לשתי קערות שונות את החלבונים והחלמונים. לחלמונים מוסיפים כף גדושה של שמנת מתוקה ואבקת אפייה, ולחלבונים מוסיפים פלפל לבן ומלח. טורפים היטב את החלמונים והחלבונים בנפרד ולאחר מכן מערבבים את התערובות.

מחממים מחבת, עם חמאה ומעט שמן כדי שהחמאה לא תישרף. שופכים את הביצים למחבת ומקפידים שהאש תהיה גבוהה. ברגע שהביצה מתחילה לקבל צבע והשוליים נראים מוכנים, מקפלים אותה לחצי. בשלב הזה, כל אחד מוציא את הביצה לפי מידת העשייה שהוא מחבב: רייר, מדיום או וול דאן.