אוכל
אוכל

טיפ של שף: כך תהפכו מנה ביתית למנת שף יוקרתית

האורחים כבר בדרך, האוכל מוכן והכל נראה טעים בטירוף. למרות זאת, משהו אחד חסר לכם בעין כדי להפוך את הארוחה שלכם למנצחת באמת. מיקי שמו, אבי לוי ושפים מובילים נוספים, סיפרו לנו את כל הסודות לפרזנטציה המושלמת, כזו שתהפוך את הצלחת הביתית שלכם למנה יוקרתית

מיכל הלפרין | אוכל טוב | פורסם 29/05/17 08:34 
פרזנטציה של אבי לוי (צילום: יחסי ציבור)
הבחירה בכלי ההגשה היא לא פחות חשובה מהאוכל עצמו. מנה של אבי לוי | צילום: יחסי ציבור