אוכל
אוכל
בשיתוף סן פלגרינו

שף תלמד: שפים מובילים מספרים מה צריך כדי להפוך לשף מצליח

"זיכרון מעולה לטווח קצר", "לטעום הרבה ולנסות סוגי אוכל שונים", "להקשיב לבטן ולפעול לפיה", "לעמוד בקצב גבוה שכמעט לעולם אינו דועך", "להתמודד עם סיטואציות שצצות כל הזמן". חולמים להיות שפים מובילים? רגע לפני שאתם מעמידים את הכישרון שלכם למבחן, פנינו לשפים המובילים במדינה כדי ללמוד מהם איך הופכים לשף מצליח. לבשל ולשמור

מיכל הלפרין | אוכל טוב | פורסם 08/06/17 07:34 
סן פלגרינו (צילום: יחסי ציבור)
"הרגש והנשמה הם חלק מהתבלינים". | צילום: יחסי ציבור