
צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
ביום ראשון שעבר (6.5) אירח בביתו יובל בן נריה שתי ארוחות - בכל אחת מהן נכחו 15 אנשים מאושרים, שזכו למנות מעשי ידיו והרצאה פרטית.

צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
למנות הפתיחה, הכין השף בן נריה גספצ'יו שרימפס וקרפצ'יו אינטיאס. אחריהן הגיעה מנת הפתיחה: קרפצ'יו סלקים וקולורבי, פטה וגרעיני דלעת קלויים.

למנת הביניים הוא פינק בריזוטו אביבי עם קרם אפונה, פול ירוק טרי, שעועיות קריספי במיה וקלמרי מקומי צלוי.
צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור

צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
בזמן שהסועדים אכלו פילה בקר עם תפו"א וירקות שורש למה העיקרית, בן נריה עבר ביניהם להסברים על המנה וקצת שיחות אישיות.

צילום: אמיר מנחם, יחסי ציבור
לקינוח, נהנו האורחים מכוסות אישיות של אפוגטו גלידת וניל וקרם קרמל - שהשתלבו נהדר לצד בקבוקי סן פלגרינו שהוגשו לאורך כל הארוחה.




= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן