אוכל
אוכל

"לכל שופט יש קריטריונים אחרים": מה באמת קורה מאחורי הקלעים של תחרויות הבישול?

גמר התחרות האזורי של השף הצעיר מתקרב, ובעוד המתמודדים משייפים את הסכינים לקרב הגדול ביותר בחייהם המקצועיים, ישבנו לשיחה עם שלושת השופטים: חיים כהן, ניקורס רוסוס היווני ואיסמט סאז מטורקיה. בדקנו איתם איך זה לשפוט בתחרות אוכל, מה הם מחפשים אצל השפים הצעירים ולמה דווקא הם נבחרו לייצג את המדינות שלהם. היה מעניין

מיכל הלפרין | שני אהרון | אוכל טוב | פורסם 03/07/17 11:18 
חיים כהן (צילום: יחסי ציבור, אוכל טוב)
"יש בזה משהו מרגש ומסקרן". כהן | צילום: יחסי ציבור, אוכל טוב