לכל אחד יש את הסטיות הקולינריות שלו. כבר שמענו על חובבים של קרמבו בפיתה ואפילו על צרכנים נאמנים של שקדי מרק בחלב, ובכל זאת, ישנן סטיות שאנחנו לא מצליחים לעכל, לא משנה כמה ליברליים אנחנו מנסים להיות. אחת מהסטיות האלה היא כריך של - שימו לב - חמאת בוטנים ומיונז, ולמרבה הזוועה מתברר שלא מעט זללנים ברחבי העולם חושבים שמדובר בהמצאה גאונית.

כן כן, יש כאלה שממש נהנים לצרוך שתי פרוסות שביניהן שילוב של בוטנים, ביצים ושמן, ויש אפילו סרטון שמוכיח את זה.


בסרטון מסבירים שהמנה האמורה פופולרית במיוחד במדינות הדרומיות של אמריקה, ושמקורה אי שם במחצית הראשונה של המאה הקודמת, אז השתמשו במיונז בשביל לשפר את מרקמה של חמאת הבוטנים ולהוסיף לה לחות ועסיסיות. בימי המשבר הכלכלי הכריך הזה ממש כיכב, בזכות היותו זול ויחסית משביע. 

אז יודעים מה? על מה שקרה לפני כמעט מאה שנה אנחנו יכולים לסלוח, ולעולם לא נשפוט אדם שאין לו כסף לריבה איכותית, אבל היום, בשנת 2018, היינו מצפים מהמין האנושי ליותר. נכון לרגע זה המצב חמור עד כדי כך שאפשר למצוא ברשת מתכונים למאכל העוועים הזה (כולל המלצות להוספה של עלה חסה, מלפפון חמוץ ואפילו פרוסות בננה).

לנו יש רק שני דברים להגיד על זה: 1. מגעיל מי שמנסה, ו-2. מי שבכל זאת מתפתה ומכין - שיביא לנו לטעום. אנחנו מתים מסקרנות.