1טורפים בקערה 2 ביצים עם מעט מלח ופלפל. מוסיפים כף גבינה צהובה מגורדת, ומטגנים במחבת משומנת משני הצדדים להזהבה. חוזרים על הפעולה עם שתי הביצים הנותרות לקבלת חביתה שנייה.
2קולפים את הגזר, חותכים אותו לאורכו לפרוסות, וחותכים כל פרוסה לרצועות של חצי ס"מ. פורסים גם את המלפפון לאורכו וחותכים לרצועות בגודל דומה. חוצים את האבוקדו לחצי, מסירים את הגלעין, מחלצים את בשר האבוקדו מהקליפה בעזרת כף וחותכים לרצועות.
3מורחים כל טורטייה בגבינת קרם שמנת ומניחים מעל חביתה. מסדרים בקצה הטורטייה כמה רצועות מכל ירק לכל אורך הטורטייה ומגלגלים לרול הדוק.
4פורסים לפרוסות בעזרת סכין חדה ומגישים לצד רוטב לטבילה וסלט רענן.