סנדוויץ' פורטובלואנחנו אומרים שאם צמחוני - אז עד הסוף: פטריית פורטובלו צלויה, נוטפת ועסיסית בלחמניית המבורגר עגולה עם תוספת קלילה ומרעננת של גבינת קרם שמנת והמון עלים ירוקים. נועזים? אפשר ומומלץ לשדרג עם גבינת פלפליםענבל לביא|mako אוכל| פורסם26/07/1717:18 ![]() צילום: ענבל לביא, mako אוכל |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מחבת פסים. מסירים את רגלי הפטריות, מברישים כל פטרייה בשמן זית, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס וצולים 4-5 דקות מכל צד. מצננים מעט. 2פורסים בצל סגול לפרוסות דקות. 3מורחים כל לחמנייה בנדיבות בגבינת קרם שמנת, מניחים מעל חופן עלי בייבי או ארוגולה, מסדרים מעל פרוסות בצל סגול, מניחים את הפטרייה וסוגרים לכריך. * מגישים עם סלט טבולה או עדשים שחורות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |