אוכל
אוכל

סנדוויץ' פורטובלו

אנחנו אומרים שאם צמחוני - אז עד הסוף: פטריית פורטובלו צלויה, נוטפת ועסיסית בלחמניית המבורגר עגולה עם תוספת קלילה ומרעננת של גבינת קרם שמנת והמון עלים ירוקים. נועזים? אפשר ומומלץ לשדרג עם גבינת פלפלים

|mako אוכל| פורסם17:18
סנדוויץ' פורטבלו (צילום: ענבל לביא, mako אוכל)
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
Rating:3.759reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 3 פטריות פורטובלו גדולות
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • חצי בצל סגול
  • 3 לחמניות המבורגר
  • 1 גביע גבינת קרם שמנת 5% בטעם טבעי או פלפלים
  • עלי בייבי או ארוגולה

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת פסים. מסירים את רגלי הפטריות, מברישים כל פטרייה בשמן זית, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס וצולים 4-5 דקות מכל צד. מצננים מעט.

2פורסים בצל סגול לפרוסות דקות.

3מורחים כל לחמנייה בנדיבות בגבינת קרם שמנת, מניחים מעל חופן עלי בייבי או ארוגולה, מסדרים מעל פרוסות בצל סגול, מניחים את הפטרייה וסוגרים לכריך.

* מגישים עם סלט טבולה או עדשים שחורות.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il