פסטה עם טונה וזוקיני (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
לכל אחד יש את הדרך שבה הוא אוהב את הטונה שלו | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

טונה הפכה לתוספת נפוצה ביותר לכל סוגי האוכל. הסיבה לכך נעוצה בשל העובדה שמדובר בחלבונים עשירים בברזל, אך ללא הרבה קלוריות. ברוב הדיאטות תמצאו מגוון דרכים שבהן תוכלו לשלב טונה בתפריט היומי שלכם. השילובים המוכרים ביותר הם בעיקר בסלט או בכריך, אך טונה יכולה להוות גם תוספת למנות פשוטות, אשר אינן בהכרח מתקשרות לטונה. כך היא יכולה למשל לשדרג סלט ירקות פשוט ולהפוך פסטה שגרתית לחוויה קולינרית. ישנם אפילו אנשים שאוהבים לשים טונה על פיצה ואחרים אוהבים אותה ישר מהקופסא.

ספרו לנו מהי מנת הטונה האהובה עליכם ואלה שיספקו את התשובות המקוריות והיצרתיות ביותר יוכלו לזכות בפרסים. מי שיזכה במקום ראשון יהנה מסדנת דגים זוגית מתנת - 4Chef. המקום השני ובשלישי יזכו במארז של שלושה סכיני - ARCOS, מדגם יוניברסל. ניתן לשלוח את תשובותיכם עד לתאריך ה- 25.8.14

 ספרו לנו מהי מנת הטונה האהובה עליכם

בכפוף לתקנון