קנייה של מיקסר היא חתיכת משימה. מבחינה כלכלית מדובר בהשקעה לא קטנה (לא גדולה כמו פעם, אבל בכל זאת), והאפשרויות הולכות ומתרבות ממש בזמן שאנחנו מדברים. שתי השחקניות העיקריות בשוק כרגע הן קנווד וקיצ'נאייד, ושתיהן משווקות שלל רב של דגמים, בעלי הספק שונה, עיצוב שונה וצבעים מפה עד אמריקה. אז איך מחליטים? איך מתאימים את המיקסר האידיאלי לצרכים הביתיים? ואולי בכלל עדיף להישאר עם המכונה המאסיבית שסבתא קיבלה לחתונה, ועדיין נותנת עבודה ומקציפה יופי? נפגשנו עם מיקי שמו, קונדיטור בחסד עליון, ושאלנו את כל השאלות.

>> כל המתכונים של מיקי שמו