מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

קעריות שוקולד עם פירות העונה

יש לכם יופי של פירות טריים, אבל להגיש סתם ככה קערת פירות? נו, זה לא קינוח רציני. אז תפנו לעצמכם 10 דקות וכמה כוסות סיליקון, ותתקתקו קעריות שוקולד מתוקות בשני צבעים. הקינוח הכי קליל, מוצלח ומוצדק לעונה

|mako אוכל| פורסם10:37

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 5 כפות שמן קנולה
  • 100 גרם פצפוצי שוקולד לבן

למלית:

  • פירות העונה חתוכים לקוביות קטנות (דובדבנים, ענבים, משמשים)

אביזרים:

  • מכחול
  • כוסיות קטנות רצוי מסיליקון

אופן ההכנה:

1ממיסים בקערה על בן מארי או בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר עם 2 כפות שמן קנולה.

2בקערה נפרדת ממיסים פצפוצי שוקולד לבן עם 3 כפות שמן קנולה.

3בעזרת מכחול מצפים כל כוסית סיליקון בשני השוקולדים. חוזרים על הפעולה על מנת ליצור קערית יציבה מספיק ומעבירים לקירור.

4מחלצים בזהירות את קעריות השוקולד מהסיליקון. ממלאים בפירות ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il