
המצרכים :
למלית:
אביזרים:
אופן ההכנה:1ממיסים בקערה על בן מארי או בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר עם 2 כפות שמן קנולה. 2בקערה נפרדת ממיסים פצפוצי שוקולד לבן עם 3 כפות שמן קנולה. 3בעזרת מכחול מצפים כל כוסית סיליקון בשני השוקולדים. חוזרים על הפעולה על מנת ליצור קערית יציבה מספיק ומעבירים לקירור. 4מחלצים בזהירות את קעריות השוקולד מהסיליקון. ממלאים בפירות ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |