
המצרכים (6 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1בסיר על להבה בינונית מביאים את קרם הקוקוס לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד, המלח והקקאו ומערבבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים. מצננים. 2מוסיפים את הפודינג ומקציפים בעזרת מיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת מוס סמיך ואחיד. 3מעבירים את המוס לשקית זילוף. ממלאים את הכוסות עד לשני שליש מגובהן ומקשטים בפטל והנענע. * אם אין שקית זילוף, אפשר להשתמש בשקית ניילון עבה ולגזור לה את הפינה. לחלופין, אפשר פשוט להעביר את המוס לכוסות בכף. לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |