אוכל
אוכל

מוס שוקולד ללא תוספת סוכר

קצת קשה לדמיין מוס שוקולד ללא תוספת סוכר אה? ובכן בדיוק בשביל זה אנחנו כאן - כדי לגרום לכם להאמין טיפה יותר ולהמתיק לכם את היום בלי ייסורי מצפון. על הדרך הרווחתם גם קינוח שרק מבקש שתצלמו אותו

|mako אוכל| פורסם07:20
Rating:4.5146reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 400 מ"ל (פחית) קרם קוקוס
  • 200 גרם שוקולד חלב או מריר ללא תוספת סוכר, שבור לקוביות
  • קורט מלח
  • 3 כפות קקאו
  • 40 גרם (חבילה) אינסטנט פודינג וניל ללא תוספת סוכר

לקישוט:

  • פטל מיובש ועלי נענע

אופן ההכנה:

1בסיר על להבה בינונית מביאים את קרם הקוקוס לסף רתיחה. מוסיפים את השוקולד, המלח והקקאו ומערבבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת תערובת חלקה ללא גושים. מצננים.

2מוסיפים את הפודינג ומקציפים בעזרת מיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת מוס סמיך ואחיד.

3מעבירים את המוס לשקית זילוף. ממלאים את הכוסות עד לשני שליש מגובהן ומקשטים בפטל והנענע.

* אם אין שקית זילוף, אפשר להשתמש בשקית ניילון עבה ולגזור לה את הפינה. לחלופין, אפשר פשוט להעביר את המוס לכוסות בכף.

לבלוג של אולגה -המרכיב הסודי

>> לעוד מתכונים ללא תוספת סוכר

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il