1טוחנים את עוגיות הלוטוס במעבד מזון. ממיסים את החמאה, מערבבים עם העוגיות הטחונות ומהדקים על תחתית תבנית קוטר 26 ס"מ. מעבירים למקרר ל-15 דקות.
2מכינים את מסת הגבינה: בקערה רחבה מערבבים עם מטרפה את הביצים והסוכר. מוסיפים קמח וקורנפלור וטורפים לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הגבינה, השמנת החמוצה וגרגירי הווניל וטורפים היטב לתערובת חלקה.
3אופים כשעה בתנור שחומם מראש ל-140 מעלות. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים למשך שעה נוספת.
4מעבירים את העוגה לקירור של שעה במקרר. כשהעוגה קרה מכינים את הציפוי: ממיסים את ממרח הלוטוס ומוזגים על העוגה. מחזירים לקירור לייצוב הציפוי.
לפייסבוק של קפה קפה