פרווה | 15-20 דקות עבודה, 3 שעות זמן כולל

מצרכים (ל-2-3 מנות):

2-3 חבילות (50 גרם) תפוצ'יפס אקסטרא (מסולסל) או טבעי

100 גרם שוקולד מריר

1 כף שמן קוקוס נוזלי, שמן קנולה או שמן זית 

מצרכים לתפוציפס בציפוי שוקולד (צילום: עז תלם)
תפוצ'יפס בציפוי שוקולד: המצרכים | צילום: עז תלם

אופן ההכנה:

- שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה יחד עם השמן.

- שמים את הקערה במיקרוגל ומפעילים בפולסים (פעימות) של 15-20 שניות. בין כל הפעלה והפעלה מערבבים עד שהשוקולד נמס לחלוטין.

- נותנים לשוקולד להתקרר מעט (2-3 דקות).

- מניחים נייר אפייה על קרש חיתוך גדול. 

- טובלים את התפוצ'יפסים בשוקולד אחד אחד, לציפוי של בערך חצי מהתפוצ'יפס, ומניחים על נייר האפייה.

- מעבירים את הקרש עם התפוצ'יפסים המצופים למקרר לשעתיים-שלוש או עד שציפוי השוקולד התקרר והתייצב.

- אוכלים מיד או שומרים במקרר בשקית ריצ'רץ' אטומה 4-5 ימים. מומלץ להגיש בחדר ממוזג.

לבלוג של עז - The Kitchen Coach

למידע נוסף היכנסו לעמוד האינסטגרם של תפוצ'יפס