1 מפזרים את הקמח בצלחת רחבה ומקמחים את אצבעות הגבינה.
2 טורפים את הביצה בקערה וטובלים את האצבעות המקומחות כך שייעטפו היטב בביצה.
3 מערבבים בצלחת נפרדת את פירורי הלחם ותבלין הגריל, ומצפים היטב את אצבעות הגבינה.
4 חוזרים על פעולת הציפוי (ביצה ופירורי לחם) פעם נוספת ליצירת ציפוי כפול, ומעבירים למקפיא למשך 20 דקות להתייצבות.
5 מטגנים את אצבעות הגבינה המצופות במחבת עם שמן (רדוד) עד להזהבה, מוציאים לצלחת עם נייר סופג, ומגישים.
100% אישי: את השכבה הנוספת של הציפוי אפשר להחליף במה שתרצו - רסקו דגני בוקר מתאימים או לכו על קצח ושומשום בשני צבעים. כל אחד והציפוי שלו.
מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזורים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה
סרטון: קונספט וקריאייטיב: קשת סושיאל | צלם: רונן מנגן | סטיילינג: רותם ניר | סטודיו בויקו.דרורי | בימוי: ברק דרורי | קריאטיב: מיכל בויקו | אפטר: גיא בן חיים | עיצוב: אייל חירורג | סאונד: סוויט סאונד
>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן