1 מכינים את הבצק: שמים בקערת מיקסר את כל מרכיבי הבצק ולשים בעזרת וו לישה למשך כ-7 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
2 מכסים את קערת הבצק ומתפיחים למשך חצי שעה.
3 מחלקים את הבצק לשלושה כדורים ומתפיחים למשך רבע שעה נוספת.
4 מרדדים את כדורי הבצק על גבי משטח מקומח ומעבירים לתבנית אפייה.
5 מכינים את הרוטב: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון עם להב מתכת עד לקבלת רוטב אחיד.
6 מרכיבים את הפיצה: יוצקים רוטב עגבניות על גבי הבצק, מפזרים מעל גבינה צהובה ותוספות לבחירה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך כ-10 דקות.
7 מברישים את דפנות הפיצה בשמן זית, ומגישים.
מתכון: רותם הינדי | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה
סרטון: קונספט וקריאייטיב: קשת סושיאל | בית הפקה: ארז דן הפקות | במאי וצלם: עופר דורי | עורכת ראשית: רז חיה בן הרוש | מפיקה ראשית: דנה הכהן | בית פוסט: רועי פינצי - WeirdFish | ארט: חניתה בראונשטיין | לוקיישן: חדר פרטי
>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן