1 מכינים את התחתית: מערבבים בקערה את החלמונים והחלב היטב.
2 מניחים את החלבונים במיקסר ומקציפים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף לבן תפוח ויציב.
3 מקפלים את תערובת החלמונים לתערובת החלבונים המוקצפת, מוסיפים את האינסטנט פודינג, וממשיכים לקפל עד לקבלת מסה אחידה ויציבה.
4 מעבירים את המסה לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך חצי שעה. משאירים את העוגה בתנור הכבוי למשך 20 דקות נוספות.
5 מכינים את הקרם: מניחים את כל מרכיבי הקרם בקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת קרם חלק ויציב.
6 מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרו את כל מרכיבי הציפוי בפולסים של חצי דקה (כל חצי דקה יש לערבב את המסה) למשך 2 דקות עד לקבלת מסה חלקה.
7 מרכיבים את העוגה: משטחים בעזרת פלטה או קלף קונדיטורים את הקרם על תחתית העוגה ומקררים למשך כשעה.
8 לאחר כשעה מצפים בשוקולד, משטחים אותו בעדינות על כל העוגה ומקררים למשך כשעתיים. מגישים עם חיוך.
מתכון: ראם בן עמי | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה
סרטון: קונספט וקריאייטיב: קשת סושיאל | בית הפקה: ארז דן הפקות | במאי וצלם: עופר דורי | עורכת ראשית: רז חיה בן הרוש | מפיקה ראשית: דנה הכהן | בית פוסט: רועי פינצי - WeirdFish | ארט: חניתה בראונשטיין | לוקיישן: חדר פרטי
>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן