1 ממיסים יחד במיקרו (או על בן מארי) את השמנת המתוקה, החמאה והשוקולד המריר.
2 מוסיפים לבלילה את ממרח גבינת השוקולד, ומערבבים יחד עד לקבלת מרקם אחיד.
3 מוסיפים את פירורי הפתי בר ומערבבים היטב.
4 יוצרים כדורים קטנים, מצפים בציפוי האהוב עליכם ומעבירים את הכדורים למנג'טים.
5 מסדרים את המנג'טים על מגש ומעבירים לקירור של שעתיים לפחות לפני הגשה.
100% ביחד: שתפו את גם הילדים בהכנת הכדורים והקישוטים. הרשו לעצמכם לחזור לילדות יחד איתם.
מתכונים: שף ראשי ברק חי חורש, שפים אזורים: יונתן ישראלי, אלעד אהרוני ומור חסון | עריכה: ירון רוולסצ'י | © החברה המרכזית למכירות ולהפצה
>> להורדת קופונים לחג לחצו כאן