אוכל
אוכל טוב

עד שלא הכנתם לאורחים שלכם פאי תפוחים אישי, כאילו לא אירחתם

לפני הכל, קחו את המתכון של רותי רוסו לבצק פריך ותשמרו אותו לחיים - הוא ישרת אתכם נאמנה במאפים מתוקים ומלוחים כאחד. יש? עכשיו בואו להכין איתנו פאי תפוחים אישי שגונב את ההצגה, וגם פאי לימון וטארט של עגבניות שרי, לפי נוסחה קבועה

רותי רוסו | מבשלים עם קשת - רותי רוסו | פורסם 08/08/18 07:28 
פאי תפוחים על מקל (צילום: אסף אמברם, אוכל טוב)
אפשר גם להכין אותם ממש קטנטנים ועל מקלות | צילום: אסף אמברם, אוכל טוב