
עוף בגריל עם תפוחי אדמה, בטטות ורוטב הכי קלאנחנו אולי לא ממציאים את הגלגל עם עוף בתנור עם קוביות תפוחי אדמה ובטטות, אבל אנחנו כן משחקים אותה עם מתכון סופר קל שכולל רק 3 מרכיבים פשוטים שמערבבים, מורחים ושולחים לתנור. ואם בא לכם, יש קצת שדרוגים![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
תוספות אפשריות:
לרוטב:
תוספות אפשריות לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 2מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים של הרוטב. פולקע, כרעיים, פרגיות - מה שבא לכם|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3מוסיפים לקערה את העוף והירקות החתוכים ומערבבים עד שכולם יתעטפו ברוטב. 4מעבירים את הכל לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. 5מניחים מעל התבנית נייר אפיה, ואותו עוטפים ברדיד אלומיניום. אופים בתנור כ-50 דקות. 6מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד קצת עד שהעוף והירקות משחימים. מגישים חם. עוף בגריל עם תפוחי אדמה, בטטות ורוטב הכי קל|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |