אוכל
אוכל

עוף בגריל עם תפוחי אדמה, בטטות ורוטב הכי קל

אנחנו אולי לא ממציאים את הגלגל עם עוף בתנור עם קוביות תפוחי אדמה ובטטות, אבל אנחנו כן משחקים אותה עם מתכון סופר קל שכולל רק 3 מרכיבים פשוטים שמערבבים, מורחים ושולחים לתנור. ואם בא לכם, יש קצת שדרוגים

|mako אוכל| פורסם07:00
עוף בגריל עם תפוחי אדמה, בטטות ורוטב הכי קל (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.4313reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 6-8 חלקי עוף (כרעיים/שוקיים/פרגיות)
  • 3 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
  • 2 בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות

תוספות אפשריות:

  • שיני שום שלמות
  • עשבי תיבול שאוהבים
  • בצל אדום

לרוטב:

  • 5 כפות סילאן
  • 5 כפות סויה
  • 3 כפות שמן זית

תוספות אפשריות לרוטב:

  • פלפל שחור
  • ג'ינג'ר מגורר
  • שיני שום כתושות

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

2מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים של הרוטב.

עוף בגריל עם תפוחי אדמה, בטטות ורוטב הכי קלפולקע, כרעיים, פרגיות - מה שבא לכם|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3מוסיפים לקערה את העוף והירקות החתוכים ומערבבים עד שכולם יתעטפו ברוטב.

4מעבירים את הכל לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

5מניחים מעל התבנית נייר אפיה, ואותו עוטפים ברדיד אלומיניום. אופים בתנור כ-50 דקות.

6מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד קצת עד שהעוף והירקות משחימים. מגישים חם.

עוף בגריל עם תפוחי אדמה, בטטות ורוטב הכי קלעוף בגריל עם תפוחי אדמה, בטטות ורוטב הכי קל|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il