
ירקות מוקפצים עם טריקלא צריך בשר: המוקפץ הזה יצא לכם סמיך ועשיר, והכל בזכות טוויסט אחד קטן ברוטב. נו, תסמכו על רון יוחננוב![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים ווק או מחבת גדולה עם שמן. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 2מוסיפים את הירקות (למעט הנבטים) ומקפיצים עד שהם מתרככים מעט. 3מערבבים בקערה את הקורנפלור והמים הקרים. מוסיפים את הסויה והסילאן ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה. 4שופכים את הרוטב על הירקות וממשיכים להקפיץ עד שהם רכים במידה שאתם אוהבים. 5מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים נבטים ומגישים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. תגיות:מוקפץ ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |