אוכל
אוכל

ירקות מוקפצים עם טריק

לא צריך בשר: המוקפץ הזה יצא לכם סמיך ועשיר, והכל בזכות טוויסט אחד קטן ברוטב. נו, תסמכו על רון יוחננוב

|mako אוכל| פורסם07:29
ירקות מוקפצים של רון יוחננוב (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.2277reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 2 כפות שמן
  • 2 גזרים, חתוכים לגפרורים
  • רבע כרוב, פרוס דק
  • פלפל אדום, חתוך לרצועות
  • פלפל צהוב, חתוך לרצועות
  • בצל סגול, חתוך לרצועות
  • פטריות, חצויות או שלמות
  • תירס גמדי, חתוך למקטעים
  • בצל ירוק, קצוץ
  • 2-3 שיני שום, פרוסות
  • חופן נבטים
  • אופציונלי: פרחי ברוקולי או כרובית

לרוטב:

  • כף קורנפלור
  • 2 כפות מים קרים
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות סילאן

אופן ההכנה:

1מחממים ווק או מחבת גדולה עם שמן.

>> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל?

2מוסיפים את הירקות (למעט הנבטים) ומקפיצים עד שהם מתרככים מעט.

3מערבבים בקערה את הקורנפלור והמים הקרים. מוסיפים את הסויה והסילאן ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.

4שופכים את הרוטב על הירקות וממשיכים להקפיץ עד שהם רכים במידה שאתם אוהבים.

5מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים נבטים ומגישים.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

תגיות:מוקפץ
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il