
חטיף דפי אורז ממכרבימים האחרונים החטיף הזה שורף את הרשת, ואפשר להבין למה. הרי אין פלא גדול יותר מלקחת דף אורז יבשושי וחסר הוד ולראות אותו הופך, במחי טיגון בלבד, לחטיף אוורירי ופריך. במה מתבלים? אפילו רק עם מלח זה שוס![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אפשרויות לתבלינים נוספים:
אופן ההכנה:1גוזרים את דפי האורז למשולשים בעזרת מספריים. 2מחממים שמן בסיר עמוק. רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3זורקים לתוך השמן החם כמה משולשים בכל פעם ומטגנים עד שהם תופחים ומקבלים את הצורה שבתמונה. שימו לב, זה קורה ברגע. 4מסננים שאריות של שמן ומעבירים למגש עם נייר סופג. 5בוזקים מלח ותבלינים שאוהבים (גם רק מלח טוב), ומגישים.
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |