
חביתה קריספית בטורטייההשבוע רון יוחננוב הכין מנה שהיא כוכבת רשת: החביתה שצברה אוהדים בכל העולם, עשתה עלייה והפכה לחביטורטי של מירי כהן.לא שמעתם עליה מעולם? תכף תבינו הכל. מדובר בביס הכי כיפי שאפשר לארגן בזמן הכי קצר![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המתכון הזה רץ ביוטיוב כבר כמה שנים, וכשנדיה ג'מיר חוסיין מ-BBC הכינה אותו הוא הפך לכוכב רשת אמיתי עם מאות אלפי צפיות. מאז הוא כבר עשה עלייה לישראל וזכה לגרסה הסופר-פופולרית של מירי כהן (כן, אמא של, אבל גם בשלנית-על בפני עצמה). אז השבוע אני מכין את החביטורטי המפורסמת של מירי, ומדובר בתענוג של מנה: חמש דקות עבודה ויש לכם את הביס הכי קריספי ומפנק שיש. מוזמנים לשחק עם התוספות איך שאתם אוהבים, ולהכין את החביטורטי הפרטית שלכם. המצרכים (1 מנות):
למילוי:
אופן ההכנה:1מחממים מחבת ומרססים בשמן. 2בקערה, מערבבים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל שחור. 3שופכים את הביצים למחבת ומניחים מעל את הטורטייה. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 4ממתינים כ-2 דקות עד שהחביתה בחלק התחתון מוכנה והופכים. 5ממלאים בתוספות וגבינה ומקפלים ל-2, מטגנים שוב מכל צד כ-2 דקות. 6מגישים חם לצד סלט. הערות: * אפשר למרוח את הטורטייה בממרח שאוהבים לפני שמניחים אותה על החביתה. * כל התוספות, כולל הגבינה - הן לא בגדר חובה. חביתה קריספית בטורטייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |