אוכל
אוכל

עוגיות לימון רכות ומושלגות

אין ספק שבזמן האחרון החיים נותנים לנו לימונים, ות'אמת? כבר נמאס לנו מלימונדה. מזל שרון יוחננוב פרגן לנו מתכון קליל שבקלילים לעוגיות לימון מהממות שאין לכם שום סיכוי לא להצליח, אפילו בימים אלה

|mako אוכל| פורסם11:29
עוגיות לימון מושלגות  (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.7678reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (30 מנות):

  • 2 כוסות קמח לבן
  • כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • ביצה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • מעט תמצית וניל
  • מיץ מלימון אחד
  • קליפה מגוררת מלימון אחד

לציפוי:

  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 100 גרם סוכר לבן

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד שמתקבל בצק אחיד ורך (אם יצא לכם רטוב מדי - מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה).

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2מחממים תנור ל-180 מעלות.

3מכדררים את הבצק לכדורים קטנים.

4מגלגלים כל כדור בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר.

עוגיות לימון מושלגות - לפני אפייהעוגיות לימון מושלגות - לפני אפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

5מסדרים באופן מרווח בתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-12 דקות.

6מקררים עד להתייצבות.

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il