
בייגלה ביתי ללא גלוטןנשנוש ביתי שמריח ומתפצח בפה ממש כמו הדבר האמיתי - מינוס הגלוטן, שכאן אין ממנו אפילו פירור. מכינים בלילה, מזלפים טבעות, אופים - ולא מפסיקים לנשנש![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1טורפים בקערה את הביצים מוסיפים את המלח, הגבינה וחמאת הבוטנים, ומערבבים. 2מוסיפים לתערובת אבקת אפייה ומערבבים היטב, עד לקבלת תערובת אחידה. 3מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומעבירים אותה להתייצבות במקרר לשעה. מזלפים לחישוקים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4מחממים תנור ל-200 מעלות. חטיף בייגלה לפני אפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל5מרפדים תבנית בנייר אפייה ומתחילים בהכנת החטיפים: מזלפים עיגולים (או צורה אחרת אם רוצים), בוזקים מעל שומשום, קצח, מלח גס או כל תבלין אחר שאוהבים. חטיף בייגלה אחרי אפייה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל6מכניסים לתנור לאפייה עד הזהבה, כ-20 דקות (עשוי להשתנות בהתאם לתנור). חטיפי בייגלה ביתי|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל חטיף בייגלה ביתי|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |